Ruter til Vesterskovsløbet.

I forbindelse med Vesterskovsløbet har vi flere forskellige løb. På den måde forsøger vi at gøre Vesterskovsløbet til en begivenhed for hele familien, venneflokken, kollegaerne eller naboerne, uanset hvilket niveau man befinder sig på. Der er også mulighed for at deltage i en 5 km gårute.

Du kan deltage i vores kongedistance, halvmaraton, som består af 2 sløjfer. En ud i den forårsgrønne Vesterskoven og den anden ned omkring Haderslevs smukke havnefront. Undervejs bliver løberne udfordret af en Bakkespurt op ad Chr. d. X’s vej. Der er præmier til hurtigste mand og kvinde op ad kongebakken.

5,7 km og 10 km løberne skal ud i Vesterskoven, hvor der er væskedepoter undervejs. Børneløberne løber ud af Louisevej og retur til stadion, så de får tilbagelagt 1/20 maraton. Alle løbere afslutter løbet med en Stadionspurt. Der er ligeledes præmier til hurtigste kvinde, mand og barn i Stadionspurten.

Læs mere om de øvrige præmier til løbet her.

Der plejer altid at være en rigtig god stemning blandt deltagere og tilskuere oppe på Haderslev atletikstadion og ude på ruten. Vi glæder os til at byde jer velkommen til Vesterskovsløbet 2020.